Bij Snap360 willen we dat je de beste ervaring hebt met onze 360 photobooth app. Een van de belangrijkste functies is de back up van de 360 video's die je in de app maakt. Om een back up te maken op je iPhone moet de app volledige toegang hebben tot je galerij in iOS.
Hieronder lees je stap voor stap hoe je de juiste toestemming geeft in iOS:
Stap 1: Open de instellingen van je iPhone
- Zoek op het beginscherm van je toestel de app Instellingen (het tandwieltje) en open hem.
Stap 2: Zoek onze app in de lijst
- Scrol naar «Apps» en zoek de applicatie. Heb je onze photobooth app Snap360 gedownload, dan staat hij er met zijn naam en icoon.
- Tik op de naam van de app om de instellingen te openen.
Stap 3: Stel de toegang tot je foto's in
- Zoek in de instellingen van de app de optie Foto's en tik erop.
- Je ziet een paar opties:
- Geen: geen toegang tot je foto's.
- Beperkte toegang: alleen toegang tot bepaalde foto's.
- Volledige toegang: de app mag bij je hele galerij.
- Kies Volledige toegang zodat de app automatisch een back up kan maken van alle video's en foto's.
Stap 4: Controleer de toestemming
- Ga terug naar de hoofdinstellingen van je iPhone en open Privacy en beveiliging.
- Tik op Foto's en controleer of onze app op Volledige toegang staat.
Stap 5: Geniet van de back up functies
Klaar! Onze app heeft nu volledige toegang tot je galerij, zodat hij:
- Automatisch een back up maakt van alle video's die je opneemt.
Veelgestelde vragen
Is het veilig om volledige toegang tot mijn galerij te geven?
Ja, onze 360 photobooth app gebruikt de toestemming alleen om een back up te maken van de content die je maakt. We bekijken en delen je persoonlijke foto's of video's niet.
Kan ik de toestemming later nog wijzigen?
Zeker, je past de toestemming op elk moment aan in de instellingen van je iPhone, met dezelfde stappen.
Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons supportteam. Bedankt dat je onze app gebruikt en ons je herinneringen toevertrouwt!



